Osiemnastowieczny receptariusz kulinarny z Jeleniej Góry

Wersja do wydrukuPDF version

Tytuł: Osiemnastowieczny receptariusz kulinarny z Jeleniej GóryBrązowa okładka książki. Po środku od góry napis: Christoph Jacob Preidl Junior. Osiemnastowieczny Receptariusz kulinarny z Jeleniej Góry. Red. Ivo Łaborewicz

 

Autor: Christoph Jacob Preidl junior

Redaktor: Ivo Łaborewicz

Rok wydania: 2022

 

Sprzedaż w wersji drukowanej prowadzi Archiwum Państwowe we Wrocławiu.

W sprawie zakupu prosimy pisać na adres e-mail: sekretariat@ap.wroc.pl

Cena: 126,65 PLN

 

Publikacja do pobrania w pliku PDF:

Osiemnastowieczny receptariusz kulinarny z Jeleniej Góry

Zdjęcie otwartej książki, w której widać ręcznie wykonane ilustracje